EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Ungureanu: ARD s-a prăbuşit din cauza ambiţiilor politice de mâna a doua

0

Alianţa România Dreaptă nu a fost un proiect eşuat al PDL, ea s-a prăbuşit din cauza vanităţilor personale şi a ambiţiilor politice de mâna a doua, a spus sâmbătă preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu.

„Nu ne-aţi auzit niciodată spunând că Alianţa România Dreaptă a fost un proiect eşuat, pentru că aşa cum am înţeles-o noi a fost primul pas către o formulă de acţiune politică comună a dreptei. Ce a prăbuşit ARD au fost calculele mici, vanităţile personale, ambiţiile politice de mâna a doua şi cei care vorbesc despre ARD ca reprezentând un eşec al PDL greşesc amarnic”, a declarat Ungureanu după semnarea protocolului de înfiinţare a Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr.

El a adăugat că Alianţa D.A. este deschisă oricărei colaborări cu alte partide, inclusiv cu PDL, care au aceeaşi viziune.

„Ne dorim ca oricine va câştiga în PDL (n.r. la alegerile din 23 martie) să aibă aceeaşi viziune cu noi, adică recunoaşterea adevărului unui principiu: unirea face puterea, acţiune unită, acţiune conjugată în Opoziţie împotriva actualei Puteri”, a precizat preşedintele FC.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.