Vasile Blaga: Vom câştiga alegerile dacă vom fi reprezentanţii clasei de mijloc

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, candidat pentru un nou mandat la conducerea partidului, a declarat, sâmbătă, la prezentarea moţiunii ‘România dreaptă’, că democrat-liberalii vor reveni la putere doar dacă vor sprijini clasa de mijloc.

‘Nu sunt de acord cu cei care spun că nu există dreapta românească. Ba da, există, este reprezentată de milioane de români care îşi câştigă pâinea cinstit, care plătesc taxe şi impozite, care nu vor nimic gratis de la statul român, dar vor să fie respectaţi, vor taxe şi impozite mai mici, o cotă unică mai mică. Pentru ei nu am făcut multe lucruri şi atunci, uniţi, puternici şi cu soluţii pentru aceşti oameni, să vadă în noi alternativa clară la guvernare, cota unică redusă şi vom câştiga viitoarele alegeri. Vă promit că dacă vom fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti, care acum, o mare parte din ea, spală podelele clasei de mijloc italiene sau are grijă de copiii şi bătrânii clasei de mijloc spaniole, dacă îi aducem pe aceşti oameni de partea noastră, vom câştiga viitoarele alegeri’, a subliniat Vasile Blaga.

El a reafirmat că în cazul în care va fi ales din nou în fruntea partidului va fi un preşedinte care va uni.

‘Am fost şi voi fi un om care uneşte nu dezbină, preşedintele unui PDL unit, un PDL puternic care îşi propune să câştige alegerile din 2016’, subliniat liderul democrat-liberalilor.

Vasile Blaga şi-a prezentat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, moţiunea cu care candidează la conducerea PDL. Printre participanţii la manifestare s-au aflat Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Daniel Buda, Alin Tişe, Andrea Paul, Raluca Turcan, Marin Jean Marinescu. Fostul preşedinte al PDL Emil Boc nu a fost prezent, el anunţând anterior că va fi în campanie alături de Elena Udrea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.