EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Andrei Năstase: Tata este bine; am vrut să facem nişte investigaţii medicale să ne asigurăm că nu e nicio problemă

0

Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, eliberat luni din penitenciar, a declarat că tatăl său este bine, iar oprirea la clinica medicală privată a avut drept scop mai multe investigaţii pentru a se asigura că nu există nicio problemă.

„Tata este bine. Am vrut să facem nişte investigaţii tocmai ca să ne asigurăm că nu există nicio problemă. Nu ştim încă dacă o să rămână aici peste noapte, aşteptăm rezultatele şi, în funcţie de asta, vom lua o decizie. Cred că într-o oră, o oră şi ceva o să avem rezultatele. Cred că este bine, cred că o să plecăm”, a afirmat Andrei Năstase.

El a arătat că starea de sănătate a tatălui său a fost o preocupare permanentă a familiei pe timpul detenţiei, deşi fostul premier spunea întotdeauna că e ”bine”, acesta fiind de fapt şi principalul motiv pentru care s-au oprit la clinica medicală. ”Vă daţi seama că timp de nouă luni a fost totuşi o problemă şi pentru noi, nu am ştiut cât de bine se simte. El tot ne spunea că ‘e bine, e bine’. Atunci am considerat şi am convenit împreună cu tata să facem aceste analize înainte (n.r. – de a ajunge acasă).
Psihic e bine, a glumit cu doctorii, cu asistentele, era bine”, a completat fiul fostului premier.

El a adăugat că şi medicii au spus că nu sunt elemente noi care să fi apărut referitor la starea de sănătate a fostului premier, iar problemele cardiace au fost cele care au îngrijorat cel mai mult familia.

Întrebat despre starea de sănătate a Danei Năstase, Andrei a spus că şi aceasta are probleme, dar nu precum cele ale fostului premier. ”Mama nu este aici, este doar Mihnea care a rămas cu tata şi după aceea o să mergem să o vedem şi pe mama. Da, (n.r. – are probleme de sănătate) a avut un mic accident, nimic foarte grav. O să mergem să ne întâlnim cu toţii acasă. Nu va mai dura foarte mult. Merg să cumpăr câte ceva şi apoi mă întorc”, a adăugat Andrei Năstase.

Pe de altă parte, întrebat care au fost primele cuvinte ale lui Adrian Năstase după ce acesta a fost eliberat din penitenciar, Andrei a spus: ”Nu ne venea să credem că suntem din nou împreună. A trecut totul şi trebuie să mergem mai departe”.

Fostul premier Adrian Năstase, eliberat luni din Penitenciarul Jilava, s-a oprit la o clinică medicală privată din Capitală, în jurul orei 19,00.
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis luni eliberarea condiţionată din penitenciar a fostului premier Adrian Năstase.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.