EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Avocatul braşovean Victor Teodorescu, condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare pentru că a comandat uciderea soţiei

0

Avocatul braşovean Victor Teodorescu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 25 de ani închisoare, acesta fiind acuzat de omor calificat, după ce în anul 2011 a comandat uciderea soţiei sale.

Curtea supremă a respins recursul avocatului şi a menţinut decizia de condamnare dată pe 27 februarie 2012 de Curtea de Apel Braşov.

După ispăşirea pedepsei de 25 de ani, Victor Teodorescu are interzise pe o perioadă de 10 ani executarea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, dar şi de a fi tutore sau curator.

Soţia avocatului Victor Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, de profesie medic, a fost ucisă pe 29 martie 2011 de Erwin Preşmereanu în bucătăria locuinţei familiei din cartierul braşovean Noua, acesta folosindu-se de un cuţit şi un levier cu care i-a aplicat multiple lovituri în zona capului. Poliţiştii care au anchetat cazul au găsit chiar în ziua crimei o amprentă de-a lui Preşmereanu în bucătăria victimei.

Erwin Preşmereanu avea cazier aşa că anchetatorii l-au prins pe 2 aprilie, fiind reţinut, apoi arestat preventiv. La audierile de la începutul lunii iunie 2011, Preşmereanu a recunoscut fapta, dar a făcut precizarea că iniţiativa de a o ucide pe Violeta Teodorescu a aparţinut lui Victor Teodorescu.

Instanţa l-a condamnat pe Erwin Preşmereanu la începutul lunii octombrie 2011 la 16 ani de închisoare.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.