EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Miron Mitrea: Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică

0

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Miron Mitrea consideră că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică pentru că este un om foarte puternic şi încă mai are multe de spus.

„Ceea ce vă pot garanta este că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică. Asta vă pot garanta. Îl cunosc suficient de bine. Sunt convins că va avea multe de spus, e tânăr pentru un politician, e puternic şi cred a şi strâns destul de multe în această experienţă negativă pe care va vrea să le pună în practică”, a afirmat marţi, la Parlament, deputatul social-democrat Miron Mitrea.

Acesta a arătat că se bucură foarte mult că a fost eliberat Adrian Năstase, subliniind totodată că procedura eliberării a fost „ruşinoasă”.

„Mă bucur foarte mult că a fost eliberat. Am fost foarte trist atunci când a fost condamnat. Am fost trist să văd că ajungem la un asemenea nivel de răzbunare. Asta a fost… nu a avut nicio logică toată procedura. A fost ţinut în plus, ieri toată nebunia aia în care procurorii au făcut recursul, au cerut timp să studieze dosarul. Penibil. Ruşinos nici măcar penibil”, a spus Mitrea.

Fostul premier social-democrat Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat luni din Penitenciarul Jilava. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti care a respins recursul procurorilor DNA şi a menţinut hotărârea dată anterior de Judecătoria Sectorului 4.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.