Vasile Blaga: Traian Băsescu nu a fost şi nu este duşmanul PDL sau al meu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, luni, la Ploieşti, că şeful statului, Traian Băsescu, nu este un duşman al său sau al partidului.

„Domnul preşedinte Traian Băsescu nu a fost şi nu este duşmanul Partidului Democrat Liberal şi nici al meu, indiferent de ce opţiuni are. Îi datorăm foarte mult, să fim serioşi. (…) Domnul preşedinte Traian Băsescu va face ceea ce va dori după ce încheie activitatea prezidenţială. I-am spus că, la o adică, ar fi foarte bine venit şi în partid, dacă va dori”, a declarat Vasile Blaga, după ce şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia PDL.

Actualul lider democrat-liberal a evitat să spună însă dacă îi va adresa o invitaţie oficială lui Traian Băsescu pentru a intra în PDL la finalul mandatului de preşedinte. „În politică fiecare face ce vrea, iar dacă dvs credeţi că Traian Băsescu are nevoie de o invitaţie oficială, vă înşelaţi”, a susţinut Blaga, răspunzând unei întrebări.
Preşedintele PDL şi-a prezentat, luni, la Ploieşti, în faţa delegaţilor PDL Prahova la Congresul PDL, moţiunea cu care va candida la şefia partidului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.