Elena Udrea şi-a prezentat la Târgovişte moţiunea cu care candidează la şefia partidului

Democrat-liberala Elena Udrea şi-a prezentat, miercuri, la Târgovişte moţiunea ”Noul PDL. O nouă Românie”, cu care candidează la şefia partidului.

”PDL trece printr-o perioadă grea, de opoziţie, după 10 ani în care a reuşit să câştige cam toate bătăliile politice în care a intrat. PDL a pierdut două rânduri de alegeri în 2012 şi nu dă semne că este pregătit să se oprească din trendul descendent. PDL riscă să fie văzut ca al doilea partid de opoziţie, după PPDD”, a declarat Elena Udrea.

Deputatul PDL a adăugat că este bine că oportuniştii au plecat din partid şi că acum PDL trebuie reconstruit de la o bază puternică.

”Mulţi dintre cei care nu mai cred în PDL au plecat. Şi eu spun: foarte bine că au plecat. Şi dacă mai sunt care nu mai cred în PDL să plece repede, pentru că viitoarea construcţie a partidului trebuie să pornească de la o bază solidă, puternică. Trebuie să ne bazăm pe oameni care sunt cu noi şi când este greu, nu numai când partidul este la putere. Primarii care au venit din oportunism lângă PDL acum au plecat şi cei care au primit funcţii pentru că au venit la noi din oportunism au plecat. Şi trebuie să nu mai repetăm această greşeală”, a spus Elena Udrea.

Ea le-a transmis susţinătorilor de la Dâmboviţa că viitorul PDL depinde de votul din 23 martie. ”Vă cer să aveţi încredere şi pe 23 martie votaţi viitorul PDL. Pe 23 martie sunt convinsă că toţi cei de aici ştiu că viitorul partidului depinde de ştampila pe care ei o pun pe buletinul de vot. Vă mulţumesc şi să ne ajute Dumnezeu să decidem binele acestui partid”, a spus Elena Udrea.

La moţiunea prezentată de Elena Udrea la Sala de conferinţe a Universităţii Valahia din Târgovişte au fost prezenţi peste 300 de membri de partid.

Printre cei prezenţi şi care o susţin pe Elena Udrea la şefia PDL au fost liderul PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, deputatul Eugen Tomac. De asemenea au venit la Târgovişte, la prezentarea moţiunii Elenei Udrea, 10 primari din Argeş. Prezent a fost, în calitate de invitat, preşedintele PPDD Dâmboviţa, deputatul Radu Popa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.