Mănăstireanu (ANSVSA): Suspiciunea referitoare la carnea de curcan nu a fost fondată

0

Suspiciunea referitoare la posibile reziduuri de antibiotic în pieptul de curcan provenit de România nu a fost fondată, a declarat, joi, Vladimir Mănăstireanu, preşedintele interimar al Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

‘În urma anchetei s-a dovedit că procesatorul a respectat reglementările Comisiei Europene şi legislaţia românească sanitară veterinară privind creşterea curcanilor’, a precizat Mănăstireanu.

Inspectorii sanitari veterinari au anunţat, în 13 martie, că au început controlul la o fermă producătoare de carne de curcan, în urma unei notificări primite de la autorităţile din Germania cu privire la existenţa unei cantităţi de carne de curcan provenită din România în care s-au găsit reziduuri de antibiotic.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.