Premierul Ponta: Sunt dependent de Facebook

Premierul Victor Ponta s-a declarat „dependent” de reţelele de socializare, adăugând că totodată ţine să aibă telefonul cel mai modern, tableta cea mai nouă.

„Da, sunt dependent deja, nu doar de internet, de Facebook. Eu cred că faptul că mă ţin la curent cu tot ce se întâmplă, vreau mereu să am telefonul cel mai modern, contul mai nou, tableta mai nouă, mă păstrează cât de cât aproape de… „, a afirmat Ponta, la România TV.

El a spus că toţi miniştrii din Cabinetul pe care îl conduce au adresa lui de email şi că este deseori contractat prin sms.
Întrebat dacă este un om fericit, premierul a răspuns afirmativ, arătând că succesul în politică nu e mai important decât succesul în viaţa personală.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. K2 spune

    bla, bla, bla. ar trebui sa fi dependent de aceasta tara, ar trebui sa fii patriot „micule Titulescu”, sa faci ceva pt. ea, in sensul bun al cuvantului. ca pana acum am vazut de ce esti in stare. si i-am ma vazut si pe predecesorii tai. toti o apa si-un pamant. nu mai vande si tu ce a mai ramas. apropo, aseara la o emisiune am aflat ca Franta nu a liberalizat piata energiei electrice. interesant, ca au facut-o desteptii nostrii de guvernanti. platim pt. cogenerare, pt. certificate verzi. foarte tare omule. nu mai e mult pana la situatia din Bulgaria, crede-ma.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.