EUR
4,83 RON
(-0%)
USD
4,41 RON
(-0.71%)
GBP
5,47 RON
(-0.93%)
CHF
4,57 RON
(+0.13%)
BGN
2,47 RON
(-0.07%)
BYN
1,71 RON
(-1.19%)
CAD
3,08 RON
(+0.45%)
RSD
0,04 RON
(-0.05%)
AUD
2,69 RON
(+0.02%)
JPY
0,04 RON
(-0.38%)
CZK
0,18 RON
(-0.14%)
INR
0,06 RON
(-0.67%)

 

Preşedintele FNSIA: Anumite persoane din ANSVSA au declanşat acest război împotriva industriei alimentare româneşti

Anumite persoane din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor /ANSVSA/ au declanşat acest război împotriva industriei alimentare româneşti, prin aruncarea pe piaţă de informaţii, a afirmat, miercuri, Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară /FNSIA/.

‘Am cerut, în continuare, preşedintelui interimar al ANSVSA (Vladimir Mănăstireanu, n.r.) să ia poziţie vizavi de toţi cei care, în cadrul ANSVSA, au declanşat acest război împotriva industriei alimentare româneşti (…) Părerea noastră este că sunt anumite persoane care au aruncat aceste lucruri. Sigur, că aceste controale sunt binevenite, dar sunt anumite persoane care au aruncat informaţiile şi ne-au adus în situaţia de faţă’, a spus Frumosu.

Reprezentantul FNSIA a menţionat că laptele existent la raft este bun de consum, iar în perioada următoare se va regla relaţia pe filiera producători-procesatori, astfel încât industria de profil să nu mai aibă de suferit.

‘De principiu, se va ieşi cu analizele şi vreau să spun întregii populaţii că laptele este bun de consum şi discutăm despre laptele de pe raft. Am stabilit cu domnul ministru (ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, n.r.) să facem, în perioada următoare, mai multe întâlniri cu producătorii şi cu procesatorii pentru a stabili un program foarte clar, astfel încât industria alimentară să nu mai sufere’, a declarat Dragoş Frumosu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata