Dennis Rodman susţine că Kim Jong-Un are o fată pe care o ţine ascunsă

După mediatizata sa vizită în Coreea de Nord, fostul star NBA Dennis Rodman a povestit că dictatorul Kim Jong-Un are o fată a cărei existenţă este păstrată în secret, conform publicaţiei britanice The Sun.

Rodman ar fi aflat de la soţia dictatorului că ar avea doi copii alături de Kim Jong-Un, cu care s-a căsătorit în 2009, dintre care o fiică despre care nu se ştia nimic. „Vorbea într-una despre frumoasa ei fiică”, a precizat Rodman.

Interesant este că Dennis Rodman a rămas foarte discret cu privire la alte detalii ale aventurii sale nord-coreene. „Nu am să vă spun dacă folosesc toalete din aur sau alte chestii din asta pentru că i-am promis lui Kim. Sunt multe lucruri despre care nu voi vorbi”, a susţinut el pentru publicaţia britanică.

Cât despre relaţia sa cu liderul nord-coreean, Rodman susţine că şi-a făcut un nou prieten. „Am simţit o conexiune cu Kim. Este un tip foarte cool. M-a invitat din nou în Coreea de Nord pentru nişte sărbători, în luna august. De-abia aştept să mă duc. Am să stau în palatul regal”, a mai adăugat el.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.