BMW Motorrad a lansat în România noua versiune de motocicletă R 1200GS

– Divizia de motociclete a BMW -BMW Motorrad- a lansat, vineri, 22 martie 2013, seară, în premieră, în România modelul BMW R 1200GS, la un preţ de 16.384 de euro, cu TVA, în paralel cu modelul BMW HP4, pentru competiţii de circuit.

BMW R 1200GS are un motor boxer cu sistem de răcire cu apă, fabricat pentru prima dată, după 90 de ani de istorie a concernului din Munchen.

„Ne aşteptăm ca în acest an să vindem mai multe zeci de unităţi din noile modele lansate, iar ca volum, în 2012, am vândut 300 de motociclete de 500 centimetri cubi pe piaţa din România”, a declarat managerul Motorrad Automobile Bavaria, Emanuel Ştefan.

Constructorul modelului R 1200GS, motocicletă cu linie aerodinamică pronunţată şi roţi adaptate atât pentru rulaj pe autostradă, cât şi pe teren de anduranţă, a adus modificări importante la viteza de rotaţie a motorului şi la sistemul de transmisie, care sunt semnificativ diferite faţă de clasele precedente.

Emanuel Ştefan a precizat că investiţiile în participarea unui sportiv la cursele de anduranţă pot ajunge până la 100.000 de euro – motocicleta, echipamentul şi alte accesorii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.