EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

Oamenii de ştiinţă britanici lucrează la un preparat care să reducă inteligenţa

0

– Oamenii de ştiinţă britanici şi-au propus să conceapă un preparat care să poată reduce permanent nivelul intelectual al individului cu 10, 30 şi 50 de puncte pe scara IQ Eysenck, relatează MedDaily.

„Idioţii alcătuiesc majoritatea populaţiei Planetei. Ei nu pot să se facă deştepţi peste noapte şi nu vor începe pe neaşteptate să se poarte în mod corespunzător. Nu această categorie trebuie să se schimbe, ci cei aflaţi în minoritate”, adică oamenii inteligenţi, explică Cornelius Grouppe, neurolog şi senior cercetator la SleepThinker.

Un comprimat de MinusIQ poate reduce inteligenţa în funcţia de nivelul de concentraţie al substanţei active a preparatului.

Autorii acestui preparat controversat recomandă un coeficient de inteligenţă (IQ) de 70 de puncte. „Nu vă faceţi griji! Cu un asemenea IQ vă veţi putea lega în continuare şireturile la ghete şi veţi putea să compuneţi chiar muzică rap de nivel mediu”, asigură ei.

După consumul unei pastile de MinusIQ, Cornelius Grouppe recomandă petrecerea restului de timp la domiciliu, în faţa televizorului, eventual pentru un program MTV, sau lecturării ziarelor tabloide.

Din păcate, tratamentul împotriva inteligenţei, care te poate face fericit într-o lume de idioţi are şi efecte secundare.

„Toţi oamenii, de care până atunci nu aţi avut habar, dintr-o dată vor începe să vă enerveze – reprezentanţi ai altor rase sau ai unor orientări sexuale diferite, cei care au mai mulţi bani decât voi sau, în general, toţi cei care sunt diferiţi de voi”, afirmă neurologul menţionat, într-o înregistrare video ce aminteşte de o glumă de 1 Aprilie.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.