Adriean Videanu: Nu voi pleca niciodată din PDL

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, spune că nu va părăsi niciodată partidul, mai ales „în momente nu foarte fericite cum sunt cele de faţă”.

„Vreau să vă spun că sunt unul dintre membrii fondatori ai acestui partid. Sunt unul dintre aceia care au semnat înfiinţarea acestui partid şi nu-l voi părăsi niciodată, mai ales în momente nu foarte fericite cum sunt cele de faţă”, a spus Adriean Videanu, duminică, la sediul central al PDL.

Întrebat despre mesajul de adio al preşedintelui Traian Băsescu, Adriean Videanu a răspuns că nu credea că se va ajunge la un astfel de moment.

„Pentru mine PDL înseamnă mult, nu credeam că o să ajungem la un astfel de moment. Am trăit foarte multe lucruri împreună. Sigur, domnia sa are argumentele domniei sale, doar ştiţi cum este, în viaţă sunt lucruri care se mai uită şi sunt şi lucruri care se mai iartă câteodată. În viaţă părinţii mai iartă copiilor când greşesc”, a precizat Adriean Videanu.

Videanu a anunţat că nu va candida în Biroul Permanent al partidului şi obiectivul său este organizaţia Bucureşti a PDL şi recâştigarea Primăriei Generale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.