EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,21 RON
(+0.21%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(+0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.27%)
CAD
3,13 RON
(+0.21%)
BGN
2,43 RON
(+0.06%)
RUB
0,07 RON
(+0.03%)
ZAR
0,29 RON
(+0.21%)
BRL
1,08 RON
(+0.61%)
CNY
0,63 RON
(+0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.17%)

Antonescu: Scrisoarea lui Băsescu pare să semene cu mesajele de adio către alţii

0

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat luni că scrisoarea transmisă de preşedintele Traian Băsescu conducerii Parlamentului şi premierului Victor Ponta pare să semene cu „mesajele de adio către alţii”.

El a spus că nu a citit încă scrisoarea preşedintelui, pentru că a participat la şedinţa USL.

„Din relatările dvs. pare că seamănă şi scrisoarea aceasta cu mesajele de adio către alţii. Nu am citit-o, o să o citesc şi o să văd dacă este cazul sau nu să răspund şi atunci o să vă spun şi ce răspund şi când”, a declarat Antonescu.

În opinia copreşedintelui USL, este greu de luat în serios un astfel de demers din partea preşedintelui Traian Băsescu.

„Cum o să poţi să mai iei în serios ceva după cele întâmplate în seara zilei de 23 martie? E greu”, a spus Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis luni o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, precum şi premierului Victor Ponta în care îşi reiterează propunerea de a avea un parteneriat cu Parlamentul şi Guvernul în privinţa atingerii a trei obiective: stat de drept modernizat şi consolidat, adoptarea monedei euro şi aderarea la spaţiul Schengen.

El şi-a exprimat încrederea că este în „asentimentul” lui Ponta, Zgonea şi Antonescu atunci când afirmă că fiecare român se regăseşte în cele trei obiective prin aspiraţiile de a trăi şi munci într-un context de reglementări fondate pe acele principii care au generat securitatea şi prosperitatea comunităţii euroatlantice din care şi România face parte.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.