Ioan Bălan: Procesul de votare la alegerile interne din PDL a fost corect

Votul exprimat la alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL a fost „perfect corect”, iar contestaţia depusă de Elena Udrea a fost respinsă ca neîntemeiată, a anunţat duminică deputatul Ioan Bălan, preşedintele Comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL.

„Votul a fost perfect corect. Procedurile de votare, de numărare şi de validare au fost perfect corecte. Acesta este rezultatul final al Comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL, în urma analizării tuturor contestaţiilor, care au fost depuse de susţinătorii moţiunii ‘Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie’ ”, a declarat duminică Ioan Bălan.

Bălan a precizat că a fost respinsă, ca neîntemeiată, contestaţia depusă de reprezentanţii moţiunii Elenei Udrea.

Deputatul a mai spus că reprezentanţii celor două moţiuni au primit copii de pe procesele verbale de numărare şi centralizare a voturilor, precum şi după tabelele de delegaţi, semnate de cei care au participat la procesul de votare.

Acesta a mai anunţat că rezultatul final al votului este următorul: moţiunea condusă de Vasile Blaga – 2.344 voturi, moţiunea condusă de Elena Udrea -2.014 voturi şi moţiunea condusă de Monica Macovei – 209 voturi.

Ioan Bălan a mai spus că diferenţa dintre primul şi al doilea clasat este de 330 voturi, astfel încât „chestiunea este închisă”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.