Menajeră suspectată că a furat bijuterii în valoare de 27.000 de lei, identificată de poliţişti

O femeie suspectată de furt de bijuterii în valoare de 27.000 de lei, dintr-un apartament din Capitală, a fost identificată de poliţişti, informează sâmbătă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

„Poliţiştii bucureşteni au identificat şi depistat o femeie de 43 de ani, suspectată de furtul mai multor bijuterii dintr-un apartament situat în sectorul 1 al Capitalei, în care efectua serviciul de menaj”, precizează, într-un comunicat de presă, sursa citată.

Din cercetările întreprinse de către judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că, pe 6 martie, persoana care efectua menajul în locuinţa părţii vătămate ar fi sustras un inel confecţionat dintr-un material preţios, pe care mai apoi l-ar fi valorificat la un centru de amanet din sectorul 6.

De asemenea, după comiterea acestei fapte, suspecta a continuat să sustragă, în repetate rânduri, din apartamentul părţii vătămate, mai multe bijuterii pe care mai apoi le-a valorificat la aceeaşi casă de amanet.

Prejudiciul produs în dauna părţii vătămate, prin comiterea acestei infracţiuni, se ridică la aproximativ 27.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.