Berezovski: autopsia dezvăluie moartea probabil prin spânzurare

Autopsia corpului disidentului rus Boris Berezovski, descoperit mort în sudul Angliei, a dezvăluit că el probabil a decedat prin spânzurare, potrivit luni seară unei surse din poliţia britanică.

„O autopsie a fost efectuată, astăzi /luni/, a corpului cetăţeanului rus de 67 de ani Boris Berezovski, descoperit mort sâmbătă la reşedinţa sa din Ascot” /sudul Angliei/, a informat un comunicat al poliţiei.

„Rezultatele autopsiei efectuate de un medic legist din Ministerul de Interne au dezvăluit cauzele decesului compatibile cu o spânzurare. Practicianul nu a găsit semne ale unei lupte” înainte de deces, precizează comunicatul, citat de AFP.

Alte teste, inclusiv toxicologice, urmează încă a fi efectuate, dar rezultatele nu vor fi cunoscute timp de câteva săptămâni, a precizat poliţia.

Miliardarul Boris Berezovski, 67 de ani, un vechi opozant al lui Vladimir Putin, a fost descoperit mort sâmbătă după-amiază de unul dintre angajaţii săi în sala de baie a reşedinţei lui din Ascot, un oraş situat la şaizeci de kilometri sud-vest de Londra.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.