Bucătăria de ultimă generaţie – GALERIE FOTO

0

Vizitatorii standului Miele de la Târgul de Arhitectură Digest, de la sfârşitul săptămânii trecute, au putut vedea conceptul unei bucătării ecologice de ultimă generaţie, care include o masă centrală cu verdeaţă şi grădini verticale pline de viaţă. Create de EcoWalls, echipamentele nu numai că au dat o notă de originalitate standului, dar au demonstrat şi modul în care pot fi armonizate diferite suprafeţe de cultivare a plantelor într-o casă obişnuită, relatează Inhabitat.com.

EcoWalls şi Miele au lucrat împreună la proiectarea acestei bucătării “verzi”, care a fost amenajată în jurul unei grădini cu verdeţuri, sub forma unei mese centrale. Compania Miele a profitat de această ocazie pentru a-şi prezenta noile aparate electrocasnice, abia sesizabile, datorită facilităţii de a putea fi încorporate în orice tip de suprafaţă. În acest caz, reprezentanţii companiei au prezentat un design rustic, din lemn, care se potriveşte foarte bine cu pereţii vegetali.

Printre realizările companiei Miele, cu o istorie de 114 ani, se numără şi crearea primei maşini de spălat vase cu un consum de apă de doar opt litri la fiecare ciclu de spălare şi proiectarea unui uscător de rufe cu o pompă de încălzire care consumă cu aproape 50% mai puţină energie decât aparatele convenţionale.

[nggallery id=140]

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.