Ninsorile au afectat circulaţia feroviară din nordul Italiei

Temperaturile scăzute şi ninsorile puternice au creat numeroase dificultăţi în nordul Italiei, afectând în ultimele zile circulaţia trenurilor, informează marţi site-ul de ştiri TgCom24 – Mediaset.

La Trieste, capitala regiunii Friuli Veneţia Giulia /nord-est/, vântul bate cu o viteză de 120 de kilometri pe oră, iar circulaţia feroviară a fost oprită luni între oraşele Trieste şi Veneţia, din cauza poleiului şi a gerului. Poliţia din Trieste a avertizat populaţia să nu iasă din casă, ca urmare a vântului puternic.

Din cauza temperaturilor scăzute şi a ninsorilor abundente, multe şcoli au fost închise marţi în numeroase localităţi din nord-estul Peninsulei.

Ninge la Veneţia /în regiunea Veneto/, unde a fost lansată alarma pentru nivel înalt al apei, şi plouă intens în regiunile Toscana, Umbria, Lazio, Campania, Calabria, Sardinia şi Sicilia.

În munţii din regiunile Umbria şi Marche (centru-nord) ninge intens. Temperaturile vor rămâne scăzute pe întreaga durată a Săptămânii Mari, care precedă Paştele catolic (31 martie), informează site-ul de ştiri menţionat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.