SUA: Un imigrant dominican a câştigat 338 milioane de dolari la loterie

Un imigrant dominican stabilit în New Jersey (estul Statelor Unite) a câştigat cei 338 milioane de dolari puşi în joc la loteria americană, valorificând astfel şansa de unu la 175 milioane. Este unul din cele mai mari câştiguri din istoria loteriei, relatează AFP.

Biletul câştigător a fost cumpărat de Pedro Quezada, 44 de ani, din Passaic, oraş de 70.000 de locuitori aflat la 25 km de New York, au anunţat marţi autorităţile.

‘Viaţa mea s-a schimbat. Sunt un om norocos pentru că vorbesc mereu cu Dumnezeu, iar El este mereu prezent în mintea mea’, a spus câştigătorul marţi după-amiază, la o conferinţă de presă. ‘Viaţa mi se va schimba obligatoriu cu atâţia bani , însă nu şi sufletul’, a spus Pedro Quezada, care are o băcănie administrată de unul din copiii săi.

Potrivit loteriei Powerball, el ar urma să primească între 152 şi 221 milioane de dolari după plata impozitelor federale şi locale.

Quezada, căsătorit şi tată a cinci copii, a sosit în Statele Unite acum 26 de ani.

Cel mai mare câştig acordat de loteria americană a fost de 640 milioane de dolari, împărţit între trei jucători, în martie 2012.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.