EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,11 RON
(+0.12%)
GBP
5,36 RON
(+0.04%)
CHF
4,50 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(+0.44%)
BYN
1,67 RON
(+0.12%)
CAD
3,07 RON
(+0.21%)
RSD
0,04 RON
(-0%)
AUD
2,94 RON
(+0.42%)
JPY
0,04 RON
(+0.22%)
CZK
0,18 RON
(-0.19%)
INR
0,05 RON
(0%)

Adriean Videanu: Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi undeva în iunie-iulie ce se va întâmpla cu România

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, susţine că liberalul Sorin Frunzăverde are dreptate atunci când afirmă că este posibil să apară probleme cu plata salariilor şi a pensiilor.

„Vreau să vă spun: Sorin Frunzăverde are dreptate. O să vedeţi undeva în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România”, a declarat, miercuri, Adriean Videanu, la finalul CDN al PDL.

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat marţi la Reşita că România ar putea întâmpina probleme cu achitarea tranşei către Fondul Monetar Internaţional, astfel că ar fi posibil să apară probleme cu plata salariilor şi a pensiilor.

Ulterior, Sorin Frunzăverde a susţinut că declaraţia pe care a făcut-o la şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin referitoare la achitarea tranşei către FMI şi plata salariilor şi a pensiilor a fost scoasă din context.

”Afirmaţia pe care am făcut-o marţi este una scoasă din context şi a fost făcută într-un context economic complicat, nu numai în România. În toată Europa se vede acest lucru. În plus, afirmaţia a fost făcută în sensul că pentru orice Guvern principala preocupare, cu atât mai mult cu cât perioada pe care o traversăm este una grea, e aceea de a asigura salariile şi pensiile, în cuantumul pe care l-am angajat deja, ţinând cont şi de inflaţie şi de faptul că am readus salariile la nivelul în care erau în 2010”, a spus Sorin Frunzăverde.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata