Adriean Videanu: Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi undeva în iunie-iulie ce se va întâmpla cu România

0

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, susţine că liberalul Sorin Frunzăverde are dreptate atunci când afirmă că este posibil să apară probleme cu plata salariilor şi a pensiilor.

„Vreau să vă spun: Sorin Frunzăverde are dreptate. O să vedeţi undeva în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România”, a declarat, miercuri, Adriean Videanu, la finalul CDN al PDL.

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat marţi la Reşita că România ar putea întâmpina probleme cu achitarea tranşei către Fondul Monetar Internaţional, astfel că ar fi posibil să apară probleme cu plata salariilor şi a pensiilor.

Ulterior, Sorin Frunzăverde a susţinut că declaraţia pe care a făcut-o la şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin referitoare la achitarea tranşei către FMI şi plata salariilor şi a pensiilor a fost scoasă din context.

”Afirmaţia pe care am făcut-o marţi este una scoasă din context şi a fost făcută într-un context economic complicat, nu numai în România. În toată Europa se vede acest lucru. În plus, afirmaţia a fost făcută în sensul că pentru orice Guvern principala preocupare, cu atât mai mult cu cât perioada pe care o traversăm este una grea, e aceea de a asigura salariile şi pensiile, în cuantumul pe care l-am angajat deja, ţinând cont şi de inflaţie şi de faptul că am readus salariile la nivelul în care erau în 2010”, a spus Sorin Frunzăverde.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.