Cristi Minculescu lansează primele piese după despărţirea de Iris într-un concert la Sala Palatului

Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris, îşi pregăteşte revenirea pe scenă alături de noii săi colegi din formaţia Lotus – Judy Seutter (chitară), Boris Rusakov (bass) şi Jurgen Heigl (tobe) – în cadrul concertului No Drugs, Just Rock, ce va avea loc pe 14 aprilie, la Palatului din Bucureşti, informează impresarul Paul Nancă, într-un comunicat.

Cu această ocazie, solistul le-a pregătit fanilor un eveniment mult-aşteptat: lansarea primelor piese înregistrate după despărţirea de Iris. E vorba de un triplu single, care acoperă o zonă stilistică destul de largă, în care cei de la Lotus se mişcă cu egală lejeritate, se arată în comunicatul citat.

Cele trei piese selectate ca fiind reprezentative sunt: „Kingdom Of Dreams” (o baladă cu influenţe celtice), „Mamma Don’t Allow” (un rock’n’roll standard, interpretat în forţă) şi celebra „Strada ta” (compoziţie integrală, muzica şi text, a lui Cristi, din epoca de aur care l-a consacrat ca vocea marcantă a Iris-ului, refăcută în manieră … europeană)..

Alături de Cristi Minculescu şi trupa Lotus, pe scena de la Sala Palatului va concerta un alt nume emblematic al rock-ului românesc – trupa Compact.

În formula: Paul Ciuci (voce, chitară), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Tinca (bass), Adrian Kiseleff (clape) ei vor face o trecere în revistă a tuturor succeselor care au marcat istoria grupului.

Paul Ciuci a declarat că a acceptat fără nici o ezitare să concerteze pe aceeaşi scenă cu artistul şi noua lui trupă după ce a fost contactat de impresarul lui Cristi Minculescu.

„Am fost de acord din prima pentru că eu îl apreciez foarte mult pe Cristi Minculescu pentru toată activitatea lui şi rămân la părerea şi la convingerea că el este vocea Iris, pentru că a fost atâţia ani de zile”, a declarat  Paul Ciuci.

El a spus că pe 14 aprilie vor cânta pe scena de la Sala Palatului foarte multe piese, dintre care nu va lipsi „Tu eşti totul pentru mine”, melodie care a fost pe locul I Top Românesc în luna ianuarie.

„Vom face un concert de muzică rock să le sară basca, aşa cum se spune”, a conchis artistul.

Evenimentul organizat de CIADO în cadrul proiectului „Artă contra drog” reprezintă, conform impresarului artistului, revenirea pe scenă a lui Cristi Minculescu.

Biletele pentru concert, cu preţuri cuprinse între 60 şi 100 lei, se găsesc la Eventim, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.