Dragnea: În curând angajările în sistemul bugetar se vor face în regim de unu la unu

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, 27 martie, că în curând se vor debloca angajările din sistemul de stat iar angajările se vor vor face în regim de unu la unu.

„Trebuie să adoptăm rapid măsura asta, pentru că sunt foarte multe instituţii locale care nu mai au suficient personal şi ajung la situaţii nepermise, sunt primării care mai au trei sau patru angajaţi, cu primar cu tot şi le este foarte greu să funcţioneze. Nu va fi o măsură singulară, lucrăm la un pachet, în aşa fel încât în paralel să deblocăm angajările, să continuăm procesul de scădere a cheltuielilor cu personalul, bunurile şi serviciile din instituţiile centrale”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului

Citește și
1 Comentariu
  1. bugetar spune

    O alta bazaconie. Dar de standarde de cost n-ati auzit? Scapam de-o aberatie si dam de alta? Din doua rele nu faci una buna! Exemplu ultracunoscut: au plecat 6 femei de serviciu din scoala si n-am angajat pe nimeni (solutia Boc); daca mai pleaca una o sa angajam alta in loc. (solutia celor care l-au criticat pe buna dreptate pe Boc. De ce nu se poate normaliza situatia acceptand o persoana la 100 de elevi sau la 500 mp spatiu de intretinut si sa se iasa din epoca nebuniei?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.