Gremlin va organiza, vineri şi sâmbătă, o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice

Gremlin, în parteneriat cu primăriile şi agenţiile pentru protecţia mediului, va organiza, vineri, 29 şi sâmbătă, 30 martie,o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice la 32 de centre de colectare din ţară, se arată într-un comunicat al companiei.

‘Când florile apar, deşeurile dispar!’ este sloganul sub care se va desfăşura prima campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, organizată de compania Gremlin în 2013. Campania se desfăşoară în judeţele Constanţa, Brăila, Galaţi, Dâmboviţa, Călăraşi şi sectorul 4 Bucureşti, locuitorii din aceste zone fiind aşteptaţi, pe 29 şi 30 martie la centrele permanente de colectare Gremlin.

Pentru a recompensa iniţiativa persoanelor ce aleg să se debaraseze în mod responsabil de deşeurile de echipamente electrice şi electronice, organizatorii vor oferi tuturor deponenţilor câte un ghiveci de flori. Vor primi flori şi cei care vor solicita preluarea gratuită a deşeurilor de la domiciliu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.