Ecaterina Andronescu (PSD): Oraşul Reghin ar trebui să-şi schimbe numele, ar putea să se numească oraşul Gliga

Conferinţa Judeţeană a PSD Mureş l-a ales, vineri, pe deputatul Vasile Gliga cu unanimitate de voturi în fruntea organizaţiei.

 Vicepreşedintele Biroului Permanent Naţional al PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat, în cadrul Conferinţei Judeţene, că liderul acestei organizaţii, deputatul Vasile Gliga, şi-a pus amprenta asupra municipiului Reghin şi că acest oraş s-ar putea numi ‘oraşul Gliga’.

‘Îi mulţumesc domnului preşedinte interimar (Vasile Gliga, n.r.) al dvs. şi sper să îl validaţi prin vot cu legitimitatea de care are nevoie un preşedinte, să-i mulţumesc pentru că prima dată când am ajuns în Reghin, am ajuns la invitaţia unei tinere care mi-a cerut să văd o şcoală altfel decât celelalte şcoli. Era şcoala deopotrivă şcoală, dar şi şcoală de dans, pe care a construit-o, a înfiinţat-o şi o dezvoltă în continuare în Reghin şi care este unică în peisajul judeţului şi îl aplaud de fiecare dată pentru tot ce a făcut acolo. Îl aplaud pentru tot ce a făcut în oraşul Reghin şi i-am spus odată că, după opinia mea, oraşul Reghin ar trebui să-şi schimbe numele, că atât de mult şi-a pus amprenta domnul Gliga pe oraş, că ar putea să se numească oraşul Gliga îi sfătuiesc pe toţi să verifice că aşa stau lucrurile şi nu exagerez cu nimic’, a susţinut Ecaterina Andronescu.

Aceasta a subliniat că misiunea actualei guvernări este extrem de dificilă, dar ‘trebuie să se aplece către oamenii’ care au ‘trimis la guvernare’ PSD.

‘Am trecut prin multe campanii electorale, dar nici în una nu am văzut atâta ură strânsă la adresa guvernanţilor. Sper că nu ajungem niciodată să se spună despre noi ce s-a spus despre cei care au fost la guvernare’, a mai arătat Ecaterina Andronescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.