Victor Ponta: Toată lumea din jurul preşedintelui îmi face plângeri penale; aşa se coabitează

Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, a declarat marţi, 2 aprilie, că „toată lumea din jurul preşedintelui” îi face plângeri penale, aceasta înscriidu-se, spune el, în linia coabitării sale cu şeful statului.

Prezent la CSM, Ponta a fost întrebat de ziarişti cum comentează solicitarea Parchetului General către ORDA de a efectua o expertiză privind o carte scrisă de el şi în care este suspectat de plagiat.

„Păi e în linia coabitării mele cu preşedintele. Aşa de prieteni suntem că loserii domnului preşedinte, cum îi cheamă? Papahagi şi Neamţu îmi fac plângeri penale. Dar m-am obişnuit. Toată lumea din jurul preşedintelui îmi face plângeri penale. Ce rău în asta? E foarte bine. Aşa se coabitează”, a spus Ponta.

El a precizat că nu a discutat cu şeful ORDA pe această temă şi nici nu are de gând să o facă.

Pe 23 august 2012, Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Augustin Ofiţeru au anunţat că au depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru plagiat.

Răzvan Casmoiu, directorul Direcţiei de Expertize, Constatări, Economic şi Organizare din cadrul ORDA, a confirmat luni că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat ORDA efectuarea unei expertize în legătură cu lucrarea scrisă de premier.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica spune

    D-l Ponta culege ce a semanat. Chiar asa de naiv a putut sa fie cand a semnat acel protocol de doi bani? A marsat pe o cacialma si acuma se mira. Si eu ma mir dar cu totul de altceva, ca sa nu zic mai dur, de miopia sa. Si acuma a recidivat cu procurorii. Sa chiar fie pisic? Ar fi cazul sa-si arate cat mai curand ghiarele. Si sa nu uite scadenta din 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.