Gheorghe Ştefan: Nu candidez pentru BPN al PDL

Gheorghe Ştefan, preşedintele filialei PDL Neamţ, a declarat, marţi,că nu va candida pentru nicio funcţie de conducere în Biroul Permanent Naţional al partidului.

‘Eu noi voi candida iar de altcineva nu ştiu’, a spus Gheorghe Ştefan care a fost vicepreşedinte al PDL atunci când partidul era condus de Emil Boc.

Astfel, liderul PDL Neamţ se înscrie în aceeaşi linie a celor care au susţinut moţiunea Elenei Udrea. De altfel, imediat după Convenţia Naţională, Elena Udrea a declarat că nu va candida pentru nicio funcţie de conducere în Biroul Permanent Naţional al PDL. Până acum, nici alţi susţinători ai moţiunii Elenei Udrea nu au anunţat că ar fi interesaţi de funcţii de conducere la nivel central.

Gheorghe Ştefan alături de Emil Boc, Florin Popescu, Gabriel Berca şi alţi lideri ai PDL au susţinut-o pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte al PDL.
Emil Boc va fi membru de drept al Biroului Permanent Naţional după ce la Convenţia Naţională s-a stabilit ca foştii preşedinţi să fie membri de drept ai acestui for.

La Consiliul Naţional de Coordonare al PDL din 6 aprilie vor fi aleşi cei 4 prim-vicepreşedinţi, 16 vicepreşedinţi, un secretar general şi 2 secretari generali adjuncţi.

(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.