Peste 50 de torturi, în cursă pentru titlul „Tortul Anului 2013”

Peste 50 de torturi create şi decorate de zeci de cofetari talentaţi din toată ţara vor intra, în data de 12 aprilie, în competiţia ‘Tortul Anului 2013’, ce se va desfăşura în cadrul expoziţiei GastroPan.

Evenimentul va avea loc la Exporom, în perioada 11-14 aprilie 2013. Zona de concurs de la expoziţia GastroPan prezintă zilnic, pe o suprafaţă de 1.000 mp, creaţiile celor mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, în cadrul celor nouă categorii de concurs.

La jurizarea produselor vor conta modul de decorare, efectul publicitar, talentul artistic al creatorului, dar şi expertiza culinară (calitatea materialelor folosite), gradul de dificultate, inovaţia-creativitatea şi modul de prezentare a torturilor. Membrii juriului vor fi cei mai buni specialişti din domeniu, atât din ţară cât şi din străinătate, ei fiind coordonaţi de către preşedintele de onoare al Uniunii Internaţionale a Patiserilor, Cofetarilor şi Gelatierilor (UIPCG), Pataki Janos.

GastroPan va reuni furnizori, producători, operatori şi consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice. La standurile celor peste 130 de expozanţi, din 24 de ţări, vizitatorii vor găsi o gamă variată de soluţii pentru afacerile de profil, dar şi numeroase concursuri şi demonstraţii practice.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 11-14 aprilie, între orele 10.00-18.00.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.