2013 este anul în care trebuie să gestionez pacea, declară Victor Ponta

După ce anul 2012 a fost unul al războiului politic, anul 2013 este cel în care Guvernul trebuie să gestioneze pacea şi să se concentreze pe celelalte probleme ale ţării, a afirmat premierul Victor Ponta sâmbătă seară, 6 aprilie,la Antena 3.

„Anul trecut a fost un an de război total şi războiul ăsta a produs foarte mult rău ţării, până la urmă. E adevărat că a avut efecte pozitive, am scăpat de Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu, nu mai sunt Anastase şi Blaga preşedinţi (…). Pe de altă parte, 2013 este anul în care trebuie să gestionez pacea. Să o ţin tot într-un război până la anul, la alegerile prezidenţiale? Eu nu cred că e o idee bună pentru România”, a declarat Ponta.

Premierul a apreciat că, în acest moment, cetăţenii sunt mult mai interesaţi de felul în care este guvernată ţara decât de conflictele cu caracter politic. „Oamenii spun: bun, ai câştigat, nu vrei totuşi să faci ceva? O să plece Băsescu la anul, să plătească dacă are dosare, foarte bine, dar hai să şi reconstruim ţara, că dacă noi continuăm războiul (…) nu mai rămâne piatră pe piatră aici de guvernat”, a spus Victor Ponta.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.