Ministerul Mediului vrea să cumpere carburant auto pe bază de carduri, în valoare de 1,84 milioane lei

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice /MMSC/ vrea să achiziţioneze carburant auto pe bază de carduri, în valoare de 1,84 milioane lei, potrivit anunţului de participare postat pe site-ul eLicitaţie.ro.

Anunţul postat implică încheierea, pe o durată de 24 de luni, a unui acord-cadru cu cel mult trei agenţi economici, la o valoare estimată de 1.840.800 lei (inclusiv TVA).

Frecvenţa şi valoarea contractelor atribuite se vor face anual, iar valoarea subsecventă parafat pe 12 luni este de 742.258,06 lei.

Conform anunţului citat, garanţia de participare este de 2% din valoarea, fără TVA, a acordului-cadru, respectiv 29.690 lei. Perioada de valabilitate a acesteia va fi cel puţin egală cu perioada de valabilitate a ofertei.

Modul de constituire a garanţiei de participare cuprinde: scrisoare de garanţie bancară, plata în numerar la casieria autorităţii contractante, Ordin de plată confirmat de banca emitentă până la data deschiderii ofertei.

Finanţarea acordului-cadru provine de la bugetul de stat plus fonduri nerambursabile (POS Mediu – Axa 6- Asistenţă tehnică).

Autoritatea contractantă solicită în anunţul de pe eLicitaţie.ro ca media globala a cifrei de afaceri a agentului economic selectat, pentru ultimii trei ani, să fie cel puţin egala cu valoarea, fără TVA, a cantităţii de carburant, respectiv 1.484.516 lei.

În cazul în care suma nu este în lei, echivalenţa se va face la cursul mediu anual lei/valută comunicat de Banca Naţională a României /BNR/ pentru fiecare an în parte.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 aprilie 2013, ora 10.00.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.