Victor Ponta: Pentru mine, cine e corupt trebuie să ajungă la închisoare

Toţi cei care se fac vinovaţi de fapte de corupţie, indiferent de partidul din care fac parte, trebuie să ajungă la închisoare, a afirmat premierul Victor Ponta sâmbătă seară, la Antena 3.

„Pentru mine, cine e corupt, nu doar de la PDL, ci şi de la PSD şi de la PNL şi de la PC, trebuie să ajungă în închisoare. Deci nu facem: corupţii lor sunt răi şi corupţii noştri sunt buni. (…) La DNA or să se facă dosare pedeliştilor corupţi, dar şi pesediştilor şi peneliştilor corupţi, pentru că nu există corupţii lor şi corupţii noştri. Există oameni corupţi care trebuie să plătească şi există oameni cinstiţi care nu mai trebuie să fie persecutaţi, cum au fost persecutaţi cei care au votat la referendum de către domnul Morar şi DNA”, a declarat Ponta.

Premierul a explicat că a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror şef al DNA tocmai pentru a elimina orice suspiciune legată de dosarele unor politicieni din USL.

„Prin propunerile pe care le-am făcut, inclusiv propunerea cu doamna Kovesi, am răspuns unor aşteptări, care pentru mine sunt importante, ale partenerilor noştri europeni. Aşteptări care pe de o parte spuneau să avem cât mai repede o procedură încheiată, să avem procurori şefi la Parchete, pe de altă parte spuneau că la DNA e foarte important ce persoană propunem, pentru că de un an de zile se tot spune de către tot felul de oameni, adversari politici, că scopul USL este să pună mâna pe DNA, să oprească dosarele lui V(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.