Cătălin Botezatu, creatorul noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord Tarom

0

Cătălin Botezatu este designer-ul noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord ai companiei Tarom. Potrivit unui comunicat al companiei, Botezatu a fost ales în urma concursului de design lansat de Tarom în luna martie, prin care designerii români au fost invitaţi la o provocare: crearea noilor uniforme pentru personalul aeronavigant al companiei naţionale de transport aerian.

 La concurs s-au înscris 31 de designeri, toţi români, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară, pentru diferite piese din componenţa uniformelor atât pentru piloţi, cât şi pentru însoţitorii de bord.

„Suntem foarte încântaţi de toate propunerile primite, dar şi de numărul mare de participanţi care s-au înscris la concurs. Am avut 31 de participanţi, atât nume cunoscute în lumea modei autohtone, cât şi studenţi sau proaspeţi absolvenţi ai şcolilor de design, oameni extrem de talentaţi care au simţit că Tarom este o emblemă naţională şi au tratat proiectul ca atare. Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu un nume atât de cunoscut în mediul de design românesc şi internaţional şi le mulţumim tuturor participanţilor pentru interes şi pentru implicare’, a declarat directorul general al companiei Tarom, Christian Heinzmann.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania Tarom îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni.

Tarom este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.