Sper să câştig prezidenţialele cu sprijinul PSD; din trei preşedinţi, doi au câştigat fără această susţinere, declară Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi9 aprilie, că speră să câştige alegerile prezidenţiale susţinut de PSD, arătând însă că din cei trei preşedinţi pe care i-a avut România, doi au câştigat fără sprijinul PSD.

„Este greu de spus ce se va întâmpla până anul viitor, eu sunt în USL, sunt candidatul USL, PSD face parte din USL, este cel mai mare partid din USL şi evident că îmi doresc şi este normal să am sprijinul PSD ca şi candidat USL. Nu cred că asta trebuie transformată în axiomă. Până la urmă, din cei trei preşedinţi de până acum ai României, doi au câştigat fără sprijinul USL. Eu sper să câştig cu sprijinul PSD”, a spus Antonescu, după şedinţa USL, de la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a reiterat, luni seara, la un post de televiziune, că îl va susţine pe Crin Antonescu la prezidenţialele din 2014, arătând, totodată, că „fără PSD nu câştigă nimeni alegerile”.

„Mai degrabă (sondajele -n.r.) arată că sunt un ajutor pentru domnul Antonescu. Dacă până în toamnă voi fi o ghiulea de picior, în mod sigur mă voi ascunde. Nu vin să-l trag în jos pe domnul Antonescu. Pe de altă parte, însă, fără PSD nu câştigă nimeni alegerile. Apreciez că domnul Antonescu a vorbit de mine, nu de PSD”, a spus Ponta.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.