Suceava: O tânără din SUA muşcată de o leoaică la Zoo în Rădăuţi

O tânără de 15 ani din SUA, aflată în vizită la Rădăuţi, a ajuns marţi la spital după ce a fost rănită de o leoaică de la Grădina Zoologică din localitate. Adolescenta, împreună cu rudele ei şi alţi patru copii minori, se afla în vizită la Grădina Zoologică din Rădăuţi şi a încercat să se joace cu leul care a muşcat-o.

Directorul Grădinii Zoologice din Rădăuţi, Angela Olenici, a declarat că fata a intrat într-un loc interzis şi a încercat să se joace, băgând piciorul între barele cuştii, iar leoaica i-a cuprins cu ambele labe din faţă piciorul şi a muşcat-o de gleznă. Potrivit lui Olenici, un angajat care se afla la câţiva metri de zona respectivă a ajutat fetiţa şi a tras-o de lângă cuşcă, fiind apoi anunţată ambulanţa.

‘Fetiţa nu avea ce căuta în zona respectivă. Leoaica avea mâncare, ce era pe trapă. Probabil, fetiţa a vrut doar să se joace, dar nu avea voie în zona respectivă’, a spus Olenici, subliniind că există bare de protecţie pe care fata le-a ignorat.

Iniţial, fata a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a primit îngrijiri, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.