Victor Ponta: Se vor face încă două funcţii de vicepreşedinte la PSD pentru membrii UNPR

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, 11 aprilie, că prin rezoluţia care va fi adoptată la Congresul social-democraţilor privind fuziunea cu UNPR se vor realiza, cel mai probabil, încă două funcţii de vicepreşedinte al partidului pentru cei propuşi de progresişti. Ponta a fost întrebat când se va realiza fuziunea cu UNPR.

„Întâi, în cadrul Congresului, noi adoptăm o rezoluţie. Congresul ne dă voie să facem procedurile de fuziune, după care o să discutăm cu colegii de la UNPR. Nu a mai fost o chestiune foarte urgentă pentru că noi de fapt colaborăm foarte bine. Avem un grup comun, dl Oprea este membru al Guvernului, nu a mai fost o chestiune arzătoare. Luăm acordul Congresului. Conform statutului, doar Congresul ne poate da acest acord, după aceea va avea şi UNPR un Congres şi facem procedurile, dar nu mai este motiv de grabă din moment ce funcţionăm foarte bine, nu avem nicio sincopă. (…) Dl. Oprea participă la şedinţele PSD şi colegii UNPR din ţară participă la şedinţele PSD”, a explicat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta a precizat că membrii UNPR nu vor mai candida la funcţiile de conducere ale PSD, deoarece prin rezoluţia de fuziune se dă posibilitatea ca aceştia să aibă aceste funcţii în conducerea centrală a social-democraţilor odată cu fuziunea.

„Se vor face în plus, probabil, două funcţii de vicepreşedinte pentru cei pe care îi propune UNPR”, a adăugat liderul PSD.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica spune

    Da membri simpli mai aveti? Azi maine toti vor fi vici. Da ce zic cei din „teritoriu”, le place? Ma intreb eu, oare ce fac toti acesti vici? Din cand in cand ridica mana, dar altceva mai concret? Oare sunt destule sfori de tras? „Tulai Doamne, ce balci!” ar zice badea Gheorghe, vecinul meu. Da in guvern nu le mai faceti ceva „delegati”? Mai sunt ministere fara „delegati”, unde mai pui ca nu scrie nicaieri ca nu pot fi si cate doi, trei la un ministru „nedelegat”. Bine ca s-a introdus notiunea de ministru „delegat” (care fie vorba numai intre noi, este de un ridicol care frizeaza derizoriul), acuma trebuie dezvoltata. Oare cum ar suna si un premier „delegat”? Pustea pe limba, sa nu le dau idei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.