Programul „Vacanţe la ţară” se desfăşoară în perioada 14 aprilie-15 iunie

Programul special „Vacanţe la ţară”, ajuns la ediţia a 21-a, se desfăşoară în acest an în perioada 14 aprilie-15 iunie şi este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională pentru Turism Rural Ecologic şi Cultural( ANTREC), anunţă un comunicat transmis de organizatori.

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti care doresc să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor respective şi ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând să servească o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care optează, informează sursa citată.

Anul acesta în premieră programul începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de sărbătorile de Paşte.

Pachetul de cazare aferent programului „Vacanţe la ţară” oferă sejururi la pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 de lei de persoană şi de 195 de lei de persoană la pensiuni de 3 şi 4 margarete. În tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică, iar sejurul se va încheia vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Se exceptează din programul special „Vacanţe la ţară” perioada aferentă sărbătorilor de Paşti, 29 aprilie-7 mai, precizează comunicatul citat.

Filialele ANTREC care participă în prima fază la acest program sunt Argeş, Alba, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Sibiu.

În program s-a înscris şi o pensiune de cinci margarete din judeţul Braşov care oferă turiştilor pachetul de cinci nopţi de cazare în cameră dublă plus mic dejun la tariful de 250 de lei de persoană.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.