EUR
4,80 RON
(0%)
USD
4,42 RON
(-0%)
GBP
5,73 RON
(+0.05%)
CHF
4,52 RON
(+0.03%)
BGN
2,45 RON
(0%)
BYN
2,00 RON
(+0.42%)
CAD
3,34 RON
(-0.01%)
RSD
0,04 RON
(+0.06%)
AUD
2,93 RON
(+0.11%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,19 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(0%)

 

Nu sunt omul lui Voiculescu; Dacă acesta a obstrucţionat justiţia, să-l prindă DNA, susţine Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, 12 aprilie,  că are un parteneriat politic cu Dan Voiculescu, şi că nu este omul acestuia, menţionând că din punct de vedere electoral nu este corect faptul că preşedintele fondator al PC a demisionat la scurt timp după ce a devenit senator.

„Sunt un partener politic cu un partid al cărui preşedinte de onoare este dl. Dan Voiculescu, nu mi-e ruşine de treaba aceasta, nu ascund treaba aceasta, dar aceasta este cu totul altceva decât că eu aş fi omul lui Dan Voiculescu”, a spus Antonescu, la B1Tv.

El a fost întrebat dacă Dan Voiculescu a procedat corect demisionând la o lună de când a devenit senator.

„Presupun că este legal şi nu fac referiri. Din punct de vedere electoral nu este corect (…) pentru că nu poţi să mergi într-o campanie electorală, mai ales nu într-un sistem de listă, unde până la urmă aleşii sunt cumva interşanjabili sau pot fi înlocuiţi pentru că au fost votaţi în bloc, ci într-un vot măcar în parte uninominal într-un colegiu, să le spui oamenilor votaţi-mă pentru că urmează ca patru ani de zile dacă îmi ajută Dumnezeu să fac cutare, cutare şi la numai o lună fără motive politice pe care să le prezinţi, foarte temeinice, după o lună sau două să te retragi. Nu mi se pare corect”, a afirmat Antonescu.

Preşedintele PNL nu crede că acest demers al lui Voiculescu, după care s-a realizat strămutarea dosarului său la Tribunal, este o formă de obstrucţionare a justiţiei.

„Să-l prindă DNA, să mai deschidă un dosar dacă a obstrucţionat justiţia, nu este treaba mea”, a spus liderul liberalilor.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata