Un poliţist a demisionat după ce a salutat decesul lui Margaret Thatcher pe Twitter

Un poliţist britanic a trebuit să demisioneze după ce a postat mesaje pe Twitter în care îşi exprima bucuria faţă de decesul fostului premier Margaret Thatcher, a anunţat vineri Scotland Yard, citat de AFP.

Sergentul Jeremy Scott, care lucra în serviciul administrativ, a scris pe reţeaua de socializare că speră că decesul ‘Doamnei de Fier’, luni, la vârsta de 87 de ani, a fost ‘dureros şi degradant’, potrivit presei britanice. Subliniind că ‘lumea este mai bună acum’, ofiţerul a apreciat că decesul său a intervenit ’87 de ani prea târziu’.

Pe contul său @thinbluespeck, Scott a salutat, de asemenea, manifestaţiile în stradă organizare în mai multe oraşe ale ţării în ziua decesului fostului premier britanic. ‘Este cu adevărat genial! Sunt petreceri pentru moartea lui Margaret Thatcher la Brixton (în sudul Londrei) şi la Glasgow (în Scoţia)’, a scris acesta pe Twitter.

Contul ofiţerului a fost ulterior dezactivat.

‘Comportamentul acestui ofiţer a fost total inacceptabil şi este corect că a demisionat’, a comentat Scotland Yard, anunţându-i plecarea.

Alţi trei poliţişti au fost excluşi din Scotland Yard în ultimii cinci ani pentru utilizarea necorespunzătoare a reţelelor sociale.

Premierul britanic David Cameron şi liderul opoziţiei, Ed Milliband, au criticat manifestările ‘deplasate’ organizate după decesul lui Margaret Thatcher.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.