Preşedintele Băsescu, implicat într-un accident uşor în zona Otopeni

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, sâmbătă, 13 aprilie într-un accident uşor, în zona podului Otopeni.

„Preşedintele a avut un accident uşor astăzi în zona Otopeni, se afla la volan, maşina din faţa preşedintelui a pus o frână bruscă. Nu au existat niciun fel de victime, de răni. S-a mers în procedura legală de înţelegere amiabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea.

Acesta nu exclude posibilitatea ca preşedintele să fi trebuit să aibă o distanţă mai mare faţă de autoturismul din faţa sa. De altfel, preşedintele a admis că ar fi trebuit să păstreze o distanţă mai mare.

Şeful statului se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan.

Poliţia rutieră nu a fost sesizată în cazul tamponării în care a fost implicat preşedintele Traian Băsescu, a precizat, sâmbătă, pentru AGERPRES şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.
El a spus că în astfel de situaţii, cei doi participanţi în trafic se înţeleg între ei prin constatare amiabilă şi cu implicarea asiguratorului.

Preşedintele Traian Băsescu obişnuieşte în mod frecvent să conducă autoturismul Dacia Logan, a făcut acest lucru şi în perioada din vara anului trecut, când a fost suspendat. Şi week-end-ul trecut preşedintele a mers la volanul Loganului, fără să folosească coloana oficială, când a mers la un restaurant din Capitală pentru a se întâlni cu membrii Fundaţiei Mişcarea Populară.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.