Se pregăteşte deschiderea complexului de agrement de lux dezvoltat de Ţiriac

Se pregăteşte deschiderea unui complex de agrement de lux care pretinde că e unic în Europa de Est şi care se întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, în pădurea Băneasa, scrie economica.net.

Complexul de agrement de lux se numeşte „La Stejarii” şi se află în apropierea clubului rezidenţial de lux Stejarii, dezvoltat de grupul Ţiriac Imobiliare. Au început deja recrutările pentru personal de specialitate la complexul de agrement „La Stejarii”.

  • Complex de agrement de lux în pădurea Băneasa de 18 milioane de euro

Proiectul complexului de agrement de lux La Stejarii este dezvoltat cu bani europeni, prin Programul Operaţional Regional, axa 5 Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, DMI 5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabilă a resurselor naturale şi pentru creşterea calităţii serviciilor turistice.

Investiţia în proiectul complexului de agrement de lux La Stejarii depăşeşte 82 de milioane de lei, din care peste 35 de milioane de lei sunt bani nerambursabili.

  • Beneficiarul complexului de agrement de lux „La Stejarii”, o firmă deţinută de două offshore-uri din Cipru

Beneficiarul complexului de agrement de lux „La Stejarii” este compania hotelieră românească Medusa Hotel International S.R.L. Compania Medusa Hotel International are asociaţi două firme cu sediul social în Cipru, Nicosia.

  • Complex de agrement de lux, unic în Europa de Est

Terenul pe care se află complexul de agrement de lux „La Stejarii” are o suprafaţă de peste 15.000 metri pătraţi iar construcţia în sine are o arie construită de aproximativ 21.000 metri pătraţi şi un regim de înălţime de S+P+1E.

Complexul de agrement de lux a demarat procesul de recrutare de personal de specialitate la începutul lunii aprilie, pe un mare site de profil. În acest context, oficialii Medusa Hotel international nu au vrut să ne comunice când se va inaugura oficial complexul de agrement de lux, menţionându-ne doar că „momentan, sunt în proces de organizare”.

Ion Ţiriac se numără printre miliardarii români afectaţi de taxarea depozitelor din Cipru, cu 9.9% pentru depozitele de 100.000 de euro şi de 6.7% pentru cele sub acest prag. Foto( medusaturism.ro )

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.