EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Educaţie pentru părinţi la a V-a ediţie a Conferinţei „Ai copil. Învaţă să fii părinte”

0

 

Comunicat de presă

Iasi, 16 aprilie 2013

Evenimentul de formare pentru parinti „Ai copil. Invata sa fii parinte” a ajuns deja in al treilea an de existenta. Editia cu numarul cinci al acestui eveniment va avea loc sambata, 20 aprilie, intre orele 9:00 – 12:30 la Aula Magna a Universitatii “Al. I. Cuza” din Iasi. Intrarea este libera si de aceasta data, pentru a putea permite accesul tuturor parintilor interesati sa se dezvolte in rolul de parinte.

Editia din aceasta primavara propune comunitatii parintilor ieseni o intalnire cu doi experti in relatia parentala – Cristina Trepcea si Sorin Mihalache. Cei doi abordeaza doua teme extreme de relevante, pietre de hotar pentru contextul lumii in care traim astazi: vointa si violenta.

Prelegera Cristinei Trepcea este centrata pe un subiect cu care ne confuntam din pacate prea des in ziua de astazi, atat in scoli cat si in familie: “Violenţa. Cum îmi ajut copilul să o înţeleagă şi să nu o aleagă”.

Cristina ne va vorbi atat din perspectiva de terapeut cu formare in terapie psihanalistica si specialist in stiinte ale educatiei cat si din perspectiva de mama a unei tinere de 24 de ani pe care a crescut-o cu principiile de parenting despre care va vorbi si la conferinta. Pe langa aceste dimensiuni profesionale, Cristina a fost prezentator si producator Pro TV, a fost consilier de stat pe probleme de comunicare si actualmente este membru al Consiliului National al Audiovizualului.

Sorin Mihalache, un obisnuit al intalnirilor “Ai Copil”, propune parintilor tema: “Vreau sa vrea! Intre vointa ta si vointa copilului tau in experienta educatiei”, in care va incerca sa formuleze un raspuns la intrebarea “cum contribuie vointa la mobilizarea puterilor si abilitatilor copilului în efortul scolar si in devenirea sa?”.

Sorin este tatal a trei copii, trainer experimentat în Comunicare şi Dezvoltare personală, asistent dr. la Centrul de Cercetare Interdisciplinara in Religie, Filosofie şi Stiinţă Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

Evenimentul se defasoara in parteneriat cu Universitatea “Al. I. Cuza” si a Librariei Carturesti, care vor fi prezenti cu un stand de carti pentru parintii doritori sa isi largeasca orizontul de cunoastere in rolul de parinte.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.