Ponta: Salariile bugetarilor care trebuiau achitate în perioada 1-10 mai, plătite până pe 30 aprilie

Angajaţii din sectorul bugetar ar urma să îşi primească salariile înaintea minivacanţei prilejuite de 1 Mai şi de sărbătorile pascale, a anunţat marţi, 16 aprilie, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Victor Ponta.

„Ministerul de Finanţe şi ministrul delegat pentru buget au găsit soluţia juridică pentru ca salariile bugetarilor care trebuiau achitate exact în perioada de Paşte, 1-10 mai, să fie achitate până pe 30 aprilie. Sper ca oamenii, în felul acesta, să poată să aibă sursele necesare pentru cumpărăturile de Paşte iar aceia care sunt mai norocoşi, să cheltuie banii în facilităţile turistice pentru care doamna ministru Grapini se bate de fiecare dată. E o categorie redusă, din păcate, raportat la ansamblul populaţiei, însă sprijinul pentru zona de turism e oricând binevenit”, a spus primul-ministru.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
2 Comentarii
  1. laura spune

    bugetarri care isi primeau salariile in data de 15 a lunii ei mai primesc salariul inainte de paste?

  2. Cristina spune

    Toti bugetarii vor primi salariile aferente lunii aprilie mai devreme adica in 30 aprilie sau numai cei care au plata salariilor in intervalul 1 – 10 a lunii?
    Politistii si Jandarmii au data de 14 a lunii pentru plata salariilor.Atunci ei nu se incadreaza in sistemul bugetar si nu au dreptul la plata salariilor mai devreme?
    Pot primi macar un avans la plata salariilor pentru a avea si ei bani pentru minivacanta de 1 Mai si Sarbatorile Pascale ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.