SUA: două explozii la maratonul din Boston, mai mulţi răniţi

Mai multe persoane au fost rănite luni după două mari explozii produse în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston /Massachusetts, nord-estul Statelor Unite/, a informat presa americană. Televiziunile arătau imagini de haos, străzi pline de moloz şi vehicule de salvare, adaugă AFP.

În apropierea liniei de sosire din Maratonul de la Boston, după ce au trecut vedetele competiţiei, au avut loc 2 explozii, în urma cărora, din primele informaţii, au fost rănite mai multe persoane. Spectatori cu urme de sânge s-au prezentat la corturile medicale aflate în zonă, în principal pentru recuperarea concurenţilor din cursa populară, după efortul de a alerga 42,195 km, distanţa unui maraton.

„Există multă lume lovită”, a declarat un bărbat, cu numărul de concurs 17528, identificat ca fiind Frank Deruyter, care nu a fost rănit, dar oamenii de ordine au declarat pentru Associated Press că s-au îngrijit de o femeie, care nu părea să fie concurentă şi căreia îi curgea sânge dintr-un picior. De asemenea, a fost văzut un poliţist rănit, de asemenea, la un picior, sângerând.

Incidentul s-a petrecut după circa 3 ore după ce câştigătorii au trecut linia de sosire, o explozie fiind auzită la nord de Bolyston Street, chiar înainte de linia de sosire, iar a doua cu câteva secunde mai târziu.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.