Dan Mihalache şi Florin Aurel Moţiu, revocaţi din Consiliul de supraveghere AVAS

0

Florin Aurel Moţiu şi Sorin Dan Mihalache au fost revocaţi, marţi, din Consiliul de supraveghere şi îndrumare a activităţii Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, în locul lor fiind nominalizaţi Valentin Căpraru şi Ioana Andreea Lambru, a informat, marţi, Guvernul.

Astfel, Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi o hotărâre privind revocarea din funcţia de reprezentant al Ministerului Justiţiei a lui Florin Aurel Moţiu, în locul lui fiind nominalizat Valentin Căpraru.

Sorin Dan Mihalache a fost revocat din funcţia de reprezentant al Secretariatului General al Guvernului, în locul lui fiind nominalizată Ioana Andreea Lambru.

Pe 11 iulie 2010, secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, a fost numit membru în Consiliul de supraveghere şi îndrumare a activităţii Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), potrivit unor informaţii postate pe site-ul Executivului. Tot atunci a fost nominalizat şi Aurel Moţiu din partea Ministerului Justiţiei.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.