EUR
4,84 RON
(+0.1%)
USD
4,31 RON
(+0.33%)
GBP
5,42 RON
(+0.27%)
CHF
4,48 RON
(+0.52%)
BGN
2,47 RON
(+0.11%)
BYN
1,80 RON
(+0.31%)
CAD
3,19 RON
(+0.42%)
RSD
0,04 RON
(+0.09%)
AUD
2,98 RON
(-0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.65%)
CZK
0,18 RON
(-0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.74%)

Argeş: Ambasadori din zece ţări sunt aşteptaţi la ediţia din acest an a „Simfoniei lalelelor”

Ambasadori din zece state sunt aşteptaţi la ediţia din acest an a „Simfoniei lalelelor”, cunoscuta expoziţie dendro-floricolă de la Piteşti, care se va desfăşura între 19 şi 21 aprilie, a anunţat, miercuri, primarul Tudor Pendiuc.

 Pe lângă reprezentanţii diplomatici ai Vietnamului, Thailandei, Portugaliei, Bulgariei, Olandei, Republicii Moldova, Macedoniei, Armeniei, Iranului şi Franţei, la eveniment au mai fost invitate delegaţii din nouă oraşe europene, unele dintre ele înfrăţite cu municipiul Piteşti.

Printre invitaţi se mai numără miniştrii Daniel Constantin şi Doina Pană, dar şi mai mulţi senatori, deputaţi şi europarlamentari.

Sute de producători şi comercianţi de flori şi plante ornamentale din ţară şi străinătate îşi vor prezenta oferta la expoziţia de aranjamente florale găzduită de Complexul Expoziţional „Casa Cărţii”, dar şi la standurile amplasate în zona pietonală din centrul municipiului Piteşti.

Conform programului oficial, ediţia din acest an a „Simfoniei lalelelor” va fi deschisă vineri dimineaţă cu o paradă a florilor desfăşurată în centrul municipiului Piteşti, după care va fi inaugurată expoziţia internaţională dendro-floricolă de la Complexul Expoziţional „Casa Cărţii”. Timp de trei zile, vizitatorii vor avea parte de concerte în aer liber, expoziţii, întreceri sportive, precum şi un spectaculos foc de artificii.i concursuri inedite.

„Simfonia lalelelor”, una dintre cele mai cunoscute expoziţii dendro-floricole din România, a fost iniţiată în 1978, adunând apoi în fiecare an producători de flori şi plante ornamentale din ţară şi străinătate.

Manifestarea este organizată de Primăria Piteşti, Administraţia Domeniului Public şi Centrul Cultural din municipiu. AGERPRES(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata