Băsescu este ca o vulpe care a fost împuşcată de vânători şi de pe care fug puricii, declară Adrian Năstase

Preşedintele Traian Băsescu este precum o vulpe care a fost împuşcată de vânători şi de pe care fug puricii, a afirmat miercuri, la Antena 3, fostul premier Adrian Năstase.

„Traian Băsescu este precum o vulpe care a fost împuşcată de vânători şi de pe care fug puricii. După părerea mea, n-are rost să te mai ocupi în mod deosebit de Traian Băsescu. Destinul lui trist se încheie urât şi în momentul acesta, sigur, noile generaţii şi cei care vin acum şi care construiesc o formulă care îmi doresc să fie mai bună trec pe lângă el, aşa cum, sigur, trece o maşină 4X4 pe lângă un Logan care tocmai a făcut un mic accident de circulaţie lovind din neatenţie o maşină care era în faţă. (…) Cred că nu este nevoie să-i dăm prea multă atenţie, cred că este important de a nu cădea în capcana cu Traian Băsescu, cred că trebuie să găsim aceste proiecte de construcţie şi să dăm satisfacţie celor care au nişte aşteptări în plan economic şi social”, a spus Năstase.

Întrebat dacă crede că Traian Băsescu va face închisoare, fostul premier a arătat că „Justiţia îşi va face datoria”.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.