Deputatul Ion Mocioalcă (PSD): Avem responsabilitatea de a arăta României în ce direcţie vrem să o ducem

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin, a fost ales vicepreşedinte regional –  regiunea Vest – ceea ce înseamnă judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş – la Congresul PSD ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti.

 Acest Congres a însemnat şi 120 de ani de social-democraţie în România, a afirmat Ion Mocioalcă.

”Vreau să mulţumesc tuturor participanţilor, delegaţi şi invitaţi la Congresul PSD, pentru două zile excepţionale şi mai ales pentru sprijinul şi încrederea oferite, care mă obligă. Avem responsabilitatea guvernării şi responsabilitatea de a arăta României în ce direcţie vrem să o ducem. De luni, din nou la treabă! Guvernăm România şi suntem cel mai puternic şi cel mai modern partid al României, aşa cum bine a subliniat preşedintele reales, Victor Ponta”, a declarat deputatul PSD de Caraş-Severin.

În calitate de vicepreşedinte regional ales, pentru judeţele din zona de vest, Ion Mocioalcă spune că misiunea sa este aceea de-a se ridica la înălţimea aşteptărilor şi de a răspunde solicitărilor, nevoilor şi speranţelor tuturor, în egală măsură. Mocioalcă este de părere că nu este o misiune uşoară, însă cu siguranţă ”munca în echipă va da şi roadele mult aşteptate”.

”Am spus de la început că regiunea de vest are nevoie de o reprezentare de la Bucureşti. Acesta a fost, cred, unul dintre motivele principale pentru care am fost ales vicepreşedinte al PSD. Autoizolarea conduce totdeauna la eşec. Este foarte important să putem prezenta problemele şi proiectele noastre în cadrul forului central al partidului, mai ales că PSD se află acum la guvernare. Delegaţii PSD din cele patru judeţe ale regiunii au înţeles foarte bine acest lucru. Dovadă este rezultatul obţinut în cadrul congresului”, a precizat parlamentarul de Caraş-Severin.

Noul vicepreşedinte regional susţine că acum, după terminarea Congresului trebuie, cu toţii, să treacă la treabă.

”Depinde de noi să ne impunem punctul de vedere în cadrul partidului. Este nevoie, mai întâi, de consolidarea filialelor judeţene în vederea atingerii obiectivelor electorale din următorul an: alegerile pentru Parlamentul European şi alegerile prezidenţiale”, a subliniat Ion Mocioalcă.

Chiar dacă face parte din filiala Caraş-Severin, vicepreşedintele PSD – Regiunea Vest spune că va fi un vicepreşedinte dedicat tuturor judeţelor din regiune, fără discriminare. De asemenea, Ion Mocioalcă este convins că va alcătui, împreună cu liderii filialelor judeţene, o echipă puternică şi unită, care să înscrie regiunea de vest pe axa de dezvoltare a României.

”Este un moment bun pentru PSD, care se va transforma într-un moment bun şi pentru regiunea de vest. Indiferent din ce poziţie – deputat, preşedinte de consiliu judeţean sau vicepreşedinte de partid – datoria noastră rămâne aceeaşi, de a lucra pentru binele oamenilor”, a mai declarat parlamentarul PSD de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.