EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,30 RON
(0%)
GBP
5,37 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(0%)
BYN
1,76 RON
(0%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,99 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(0%)

Îmi doresc o echipă unită şi performantă, susţine Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, după alegerea noii conduceri a partidului de către Congres, că îşi doreşte o echipă puternică, unită şi performantă, alături de care să schimbe în bine viitorul României.

„Vreau în egală măsură să le spun celor care nu au câştigat această competiţie că îi consider extrem de utili pentru conducerea partidului şi că vreau să-mi fie alături în decizii importante”, a afirmat preşedintele PSD, la finalul Congresului partidului, care a avut loc timp de două zile la Sala Palatului.

El a adăugat că nu şi-ar fi imaginat în urmă cu câţiva ani un congres în care social-democraţi să fie atât de uniţi. „Cunosc amărăciunea, am trăit-o în această sală, aici, în urmă cu opt ani, dar partidul are nevoie de absolut toată echipa. Îmi doresc o echipă unită şi performantă”, a subliniat preşedintele PSD.

Ponta a adăugat că a uitat în discursul susţinut la Congresul PSD, fiind „certat pentru asta de Mădălin Voicu”, să precizeze că Guvernul va avea grijă de cultura din România.

„Trebuie să avem o guvernare care să aibă mult mai multă grijă de cultura acestei ţări, de cultura cultură, dar şi de cultura politică. Şi cred că împreună putem să facem acest lucru. Vreau să mulţumesc tuturor pentru aceste două zile excepţionale”, a subliniat liderul social-democraţilor.

„De luni, din nou la treabă! Guvernăm România, suntem cel mai puternic, cel mai modern, dornic şi dispus partid al României”, a adăugat primul-ministru.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata