Actriţa americană Zooey Deschanel, confundată cu teroristul Djohar Ţarnaev într-un reportaj TV

Actriţa şi cântăreaţa americană Zooey Deschanel a fost pentru o vreme terorist cecen, cel puţin în ochii publicului canalului de televiziune Fox 4 Dallas-Fort Worth din Dallas.

Numele vedetei de cinema, solistă a trupei She & Him, a fost confundat cu cel al lui Djohar Ţarnaev (Dzhokhar A. Tsarnaev) unul din cei doi fraţi ceceni suspectaţi de comiterea dublului atentat de la maratonul din Boston din 15 aprilie, pentru prinderea cărora a fost organizată o amplă operaţiune de capturare, relatează Huffington Post.

‘Exploziile de la maraton au fost comise de Zooey Deschanel, în vârstă de 19 ani’, afirmau vineri subtitrele Fox 4 Dallas-Fort Worth, care au fost postate ulterior de jurnalistul Peter Ogburn pe adresa sa de pe Twitter.

Citeste si:  Economia Statelor Unite a ieşit din recesiune

Postul de televiziune a încercat să se justifice pe pagina sa de Facebook, unde era postată informaţia eronată. ‘A fost o săptămână nu prea uşoară. Un weekend plăcut şi vă mulţumim că aţi fost cu noi pe durata acestei nebunii!’, scrie canalul TV citat.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close